Wie ben ik?

Mijn naam is Laura en ik ben geboren op 14-10-1986.

Ik ben in juli 2009 afgestudeerd als verloskundige aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Momenteel werk ik als zelfstandig verloskundige in Noord-Brabant. Ik vervang andere verloskundigen die bijvoorbeeld op vakantie gaan, ziek zijn, een cursus of opleiding volgen, zwangerschapsverlof hebben enz. Ik hoop binnen één à twee jaar een vaste baan als verloskundige te hebben, zodat ik een wat georganiseerder leven krijg.

Om af en toe te kunnen ontspannen, heb ik de hobby’s scrappen, kaarten maken en cupcakes en taarten decoreren. Ik ben met scrappen begonnen in 2005, maar doe ik momenteel niet zo veel meer. Ik mis inspiratie en leuke foto’s.

In oktober 2008 heb ik voor mijn verjaardag samen met een paar vriendinnen een workshop ‘boltaartjes’ gevolgd. Sinds die tijd ben ik verkocht aan het bakken en decoreren van cupcakes en taarten. Mijn voorkeur gaat uit naar cupcakes, die zijn lekker klein en kun je op allerlei manieren versieren!

Sinds november 2010 heb ik nog een nieuwe hobby erbij: kaarten maken. Het liefst maak ik kaarten met Magnolia stempels, die ik vervolgens inkleur met Derwent Coloursofts en reukloze terpentine.

Ik geloof dat ik nu wel voldoende heb verteld, ga lekker rondkijken op mijn website en doe gerust inspiratie op! Vragen, opmerkingen en complimenten mogen in het gastenboek!